Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

SMS fylder 30 år

I morgen er det 30 år siden den første SMS blev sendt. Det var ingeniøren Neil Papworth der skrev “Merry Christmas” som testbesked. Utrolig SMS har kunnet overleve så længe, i dag betragtes sikkerheden ved SMS som gennemhullet #dkmastodon #dkfedi

Kommentarer

4 svar til “SMS fylder 30 år

 1. Jonas Voss Avatar

  @andreas og så vidt jeg husker, så blev SMS slet ikke udviklet til det, som endte med at blive brugt til. Var det ikke noget med at det oprindeligt var der, for at teleselskaber kunne skrive til deres abonnenter?

  1. Andreas Andersen Avatar

   @kongputer @andreas det har jeg faktisk ikke hørt før, men det skulle da ikke undre mig. Samme historie har vi hørt før, fx. med udviklingen af internettet

 2. Morten J. Zölde-Fejér Avatar

  @andreas Hvordan? Altså, hvordan adskiller den sig fra i forhold til et telefonopkald? Den bliver vel ikke relayed på samme måde som en email, for eksempel?

 3. Wassini 🌀 Avatar

  @andreas Jeg kan godt huske da der kom sms på telefonerne. Det var noget underligt noget, som ingen på noget tidspunkt ville komme til at bruge. Næsten lige så ubrugelig som polyfoniske ringetoner og – gys – indbygget fotografiapparat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.