Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

Dem der truede med at forlade Twitter gjorde det aldrig

Ifølge en undersøgelse var det kun få procent af dem der truede med at forlade Twitter til fordel for Mastodon der faktisk gjorde det. Jeg ved ikke hvor meget man kan stole på sådan en undersøgelse, fordi mange på Twitter talte også mig med i den gruppe, selvom jeg mere har talt for at have en profil på begge platforme

https://www.newscientist.com/article/2349641-most-people-who-threatened-to-quit-twitter-for-mastodon-havent-left/

#dktwitter

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.