Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

Hvad er der sket med Fynbo.social?

Den danske Mastodon server Fynbo.social er tilsyneladende lukket ned fra den ene dag til den anden. Nogle der ved hvad der er sket? #dkfedi #dkmastodon

Kommentarer

2 svar til “Hvad er der sket med Fynbo.social?

  1. Thomas Hansen 💻 🐧 Avatar

    @andreas Det sker en gang imellem i fediverset. Det er er også sket et par gange med norrebro.social og socail.data.coop. Det er en af de få ulemper ved fediverset. Det at de de lokale administratorer lige skal vågne op og opdage at skidtet er nede før der sker noget. Hos data.coop har vi en chatgruppe på vores Matrix, hvor vi bl.a. kan melde den slags ind. Som regel er det allerede meldt ud at serveren lige får en genstart e.l.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.