Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

Omgå Mastodons blokeringer

Det er nok ikke nogen hemmelighed at Fediverset er inddelt i grupper der går meget op i et trygt community (fx. Mastodon) med gode muligheder for at blokere servere der ikke overholder spilleregler for det community – og så grupper der går meget ind for frihed til at skrive hvad man vil (fx. Pleroma). Men nu er der begyndt at komme software der forsøger at omgå Mastodons blokeringer

https://gitea.moe/lamp/activitypub-proxy

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.