Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

Sygeforsikring Danmark tillader nu medlemmer der får PrEP

Pinlig sag for Sygeforsikring Danmark. De har igennem længere tid afvist medlemmer der får PrEP, men ændrer nu praksis efter sagen har været i medierne. PrEP er medicin der anvendes til at forebygge HIV og har været medvirkende til eg stort fald i nye HIV smittede i Danmark. Det skulle derfor helst ikke være stigmatiserende at tage PrEP, og der er ingen grund til de ikke skulle kunne få en sygedorsikring

https://www.dr.dk/nyheder/indland/sygeforsikring-aendrer-praksis-homoseksuelle-paa-forebyggende-hiv-medicin-maa-blive

#infektionsmedicin #PrEP #HIV

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.