Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

30% oplever symptomer 6-12 måneder efter COVID-19

Stort dansk Long COVID studie, der viste at 30% der havde haft COVID-19 fortsat havde nogle symptomer 6-12 måneder efter. Af dem der ikke havde haft COVID-19 var det dog også 13%, så det er usikkert hvor mange der reel er postinfektiøse symptomer og hvor mange der tilfældigvis bare får ny sygdom efter de har haft COVID-19.

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2022/mange-danskere-oplever-senfolger-efter-covid-19

Et andet dansk studie af personer der troede de havde COVID-19 senfølger viste, at en tredjedel ikke havde antistoffer i blodet for COVID-19. Det betyder ikke nødvendigvis at de ikke har haft COVID-19, men gør det tvivlsomt at det er COVID-19 der har gjort dem syge. Ikke alle havde heller fået taget en coronatest da de blev syge.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2022-11-21-mange-med-senfolger-har-formentlig-slet-ikke-haft-corona-viser-dansk-studie

#covid19dk #LongCOVID

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.