Mikrobloggen er flyttet til denne adresse – følg den på Mastodon på @andreas@apha.dk.

Til jer der følger min WP mikroblog…

Til jer der følger min WP mikroblog her, så har jeg i dag skiftet adressen til den til apha.dk, hvor jeg også har backup af mine andre sociale medier samlet. For at følge de indlæg på min WP mikroblog (ikke backup indlæggene) kan du følge profilen @andreas på Mastodon. Desværre har WordPress endnu ikke implementeret muligheden for at migrere sin blog til en ny server. Jeg har også skrevet nedenstående artikel om hvordan man kommer igang med en WP mikroblog:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About me

MD from Denmark, interested in IT. Blogging on IT-blogger.dk, and on this WP Microblog.

Archive

Latest comments

Tags

ActivityPub (2) akutmedicin (4) almenmedicin (1) covid19dk (8) Cyberpanel (2) danskertrut (5) DigitalOcean (2) dkfedi (14) dklæger (3) dkmastodon (11) dkmedier (2) dkpol (7) dksund (4) dktwitter (3) docker (2) elonmusk (1) fediverse (5) frontends (1) fælleshjerne (1) geriatri (1) gotosocial (1) HIV (1) IndieWeb (2) infektioner (1) infektionsmedicin (3) influenza (2) jetpack (1) kina (1) longcovid (2) lægevagten (1) Mastodon (5) microblogpub (1) MinTwitterÅrsdag (1) pendlerliv (1) pleroma (1) postnews (1) PrEP (1) rebased (2) rsv (2) soapbox (2) streptokokker (1) sundpol (3) twittermigration (1) vps (2) wordpress (9)

Follow me

Follow this microblog on Mastodon on @andreas@micro.ansico.dk or using the Friends plugin for WP.